Service Manager, Sweden

Sebastian Nemeth

Möt Sebastian Nemeth, som berättar om sin tjänst i Nemco som Service Manager.


Tillsammans löser vi problem!


I min roll som Service manager, rådgör jag tillsammans med våra kunder och skapar mervärde genom att vara en direkt länk mellan kunden och vår tekniska avdelning. Jag är involverad så fort våra kunder har problem med sina maskiner. Koordinering och planering av våra teknikers tid, likaså att komma ut och besöka våra kunder på fältet är mina två huvudområden.


Jag är 30 år gammal och bor med min sambo i Malmö. Utbildad ingenjör inom maskinteknik med tidigare främst erfarenhet från Transportindustrin som konsult. Jag ser positivt på det ansvar och de utmaningar jag har i mitt dagliga arbete på Nemco och motiveras av att kunna jobba nära våra kunder och få löst deras problem.

”En bra dag för mig är när vi kan erbjuda våra kunder så effektiv hjälp som möljligt, och samtidigt se att våra tekniker har skapat mervärde både för sig själva och för våra kunder."Stor kunskap internt
Nemco är ett företag med mycket kunskap inom branschen och korta beslutsvägar. Jag
uppskattar att vi har god kommunikation, även om vi jobbar på flera marknader med olika kulturer. Vi lägger stor vikt i det personliga mötet och nära kontakten med våra kunder. Vi anser att detta ger mervärde både för hela vårat team och Nemco men igen också för alla våra kunder.

Om oss

Våra värderingar

Våra värderingar sätter tonen för vilka vi är och vad vi gör. Du möter dem när du arbetar med Nemco.

På Nemco är arbetet mer än bara ett jobb. Vi brinner för att skapa resultat. Vi är dedikerade till vår professionalism, till varandra, till våra kunder och leverantörer och till vår gemensamma ambition.

Vill du vara med och skapa resultat med ett team av duktiga kollegor? I så fall vill vi gärna höra från dig!

Sök någon av våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan till job@nemco.eu.

Behöver du vår hjälp kontakta oss idag.

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551
Kontakta Nemco | Hitta telefonnummer eller kontakta oss via e-post på den här sidan.