Miljövänliga livsmedelsförpackningar

Förpackning för livsmedel

Information och leverans av den perfekta miljövänliga livsmedels­förpackningar.

Miljövänligt emballage är framtidens förpackningar

Nemco har ett brett utbud med förpackningslösningar till livsmedelsindustrin. Vi ger alltid råd om val av förpackning för den färdiga produkten utifrån våra kunders specifika behov och krav. Vi samarbetar med några av världens bästa tillverkare och vårt team är uppdaterade på den senaste kunskapen inom området.

Kontakta oss direkt eller sök inspiration här.

Traysealing/toppförsegling

Traysealing/toppförseg­ling

Traysealing/toppförsegling handlar om försegling av trågemballage där både val av toppfilm och tråg har betydelse för processen. På denna sida har vi några konkreta lösningar för både val av film och de senaste av hållbara/miljövänliga tråg.

Djupdrag/termoformning

Djupdrag/termo­-formning

Djupdrag, även känt som termoformning, består av en toppfolie och en underfolie - under-folien värms upp och formas (termoformas) i en kammare. Detta är en effektiv process för att forma brickor och andra former av embal-lage så att de passar perfekt för produkten.

Flowpack

Flowpack

Hos Nemco erbjuder vi och ger råd om hur flowpack till ett brett utbud av möjliga produkter. Vi skiljer mellan horisontella flowpack till exempelvis korv och ost och vertikala flowpack som kan användas till bland annat chips, kaffe och sås. På denna sida kan du läsa om båda typerna.

Krymppåsar/vakuumpåsar

Krymppåsar/vakuum­påsar

Vi erbjuder krymppåsar, vakuumpåsar, kok-påsar och CVP-påsar i hög kvalitet och med bra paketeringsegenskaper.

Skinpack från Nemco är den perfekta lösningen för att framhäva produkten i kylhyllan. Vi har ett brett utbud av köttemballage för exempelvis kött, fisk, kyckling, grönsaker och färdigrätter, varav flera av våra skinpack-produkter är återanvändbara eller plastreducerade.
Skin pack

Skin pack

Skinpacklösningar från Nemco är den perfekta lösningen för att framhäva produkten i kyldisken. Vi har ett brett utbud där flera av de är återanvändbara eller plastreducerade.

Kaffepåsar och ståpåsar - Köp kvalitetssäkrad förpackning | Nemco
Kaffepåsar/ståpåsar

Kaffepåsar/ståpåsar

Kaffepåsar/ståpåsar är en exklusiv förpackningslösning som inte kräver en stor investering i förpackningsmaskiner. Den här typen av förpackningar har vuxit fram som ett tilltalande sätt att presentera sin produkt och på Nemco har vi ett brett utbud i lager, vi kan även skräddarsy en variant efter just dina önskemål.

Behöver du hjälp att hitta den perfekta lösningen?

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551
Kontakta Nemco | Hitta telefonnummer eller kontakta oss via e-post på den här sidan.