Toppmanager

Anna Westling

Anna är Nemcos svenska Sales Coordinator och har varit hos Nemco sedan 2017. Läs mer här om rollen som Sales Coordinator.


Hanterar många arbetsuppgifter samtidig.
I rollen som Sales Coordinator är jag länken mellan vår egen organisation, kunder, leverantörer och speditörer. Det är många bollar i luften samtidigt vilket gör det viktigt att ha en ordentlig överblick för att kunna hålla en hög nivå både intern och extern kundnöjdhet samtidigt.

NÄRA SAMARBETE

Jag uppskattar de många och varierande arbetsuppgifter jag möter i jobbet varje dag, det nära samarbetet med våra internationella partners, och med mina kollegor från alla delar av Norden.

Nemco är ett nordiskt företag med ett stort internationellt nätverk, och jag har nytta av mina kunskaper i både engelska och tyska. Jag trivs med den nordiska atmosfären som Nemco utstrålar.

"Jag uppskattar verkligen mina kollegor och den nordiska kulturen inom Nemco."

INFORMELL ARBETSMILJÖ
Nemco kännetecknas av att ha en platt organisationsstruktur och en informell arbetsmiljö, vilket gör att det inte är långt mellan ord och handling. Jag värdesätter att vi kan hjälpa våra kunder genom hela processen!

Om oss

Våra värderingar

Våra värderingar sätter tonen för vilka vi är och vad vi gör. Du möter dem när du arbetar med Nemco.

På Nemco är arbetet mer än bara ett jobb. Vi brinner för att skapa resultat. Vi är dedikerade till vår professionalism, till varandra, till våra kunder och leverantörer och till vår gemensamma ambition.

Vill du vara med och skapa resultat med ett team av duktiga kollegor? I så fall vill vi gärna höra från dig!

Sök någon av våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan till job@nemco.eu.

Behöver du vår hjälp kontakta oss idag.

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551
Kontakta Nemco | Hitta telefonnummer eller kontakta oss via e-post på den här sidan.