Nemco tillhandahåller krymppåsar, vakuumpåsar, kokpåsar och CVP-påsar i hög kvalitet och med bra paketeringsegenskaper.
Våra krymppåsar är av hög kvalitet som ger en effektiv produktion och säkring av produkten. Produkten läggs i krymppåsen som därefter förseglas med hjälp av hel- eller halvautomatiska vakuummaskiner och krymps därefter i varmvattenstanken eller krymptunneln. Denna emballagelösning är idealisk för produkter med ben, korv, skinka och ost.
Bra krympgenskaper (upp till 50 %)
Motståndskraft mot UV-ljus
Enastående förseglingsegenskaper
Extremt hög styrka, så boneguard är inte nödvändig
Nemcos vakuumpåsar uppfyller kraven på emballering av kött, fisk, ost, delikatesser och dagligvaror. Den stabila gasbarriären säkerställer maximal produktsäkerhet och aromskydd. Vakuumpåsarna finns i många olika storlekar och tjocklekar.
Möjlighet till monomaterial, som säkerställer möjlighet till återanvändning
Finns i olika färger och storlekar
Materialtjocklek på 75my till 220my
Våra kokpåsar finns i två olika kvaliteter: antingen tillverkade av OPA/PP-film med en temperaturbeständighet från -40°C till +121°C, eller tillverkad av PA/PE med en temperaturbeständighet från -40°C till +115°C. Båda typerna garanterar en hög syrebarriär och enastående materialstyrka. De är utformade för att hålla tätt under kok/autoklaveringsprocessen.
Kan klara temperaturer från -40°C till +121°C
Ingen risk för delaminering el-ler läckage
Idealisk för storkök
Ingen risk för flexsprickor eller ränder
CVP-påsar är påsar tillverkade i blandningsmaterial (PE/PA/PE), som har en stor volym, som gör dem särskilt lämpliga för den industriella hanteringen av livsmedel. De finns i olika tjocklekar (60my-130my) och storlekar.
Finns i många olika storlekar
Säkerställer enkel hantering av produkten i linjelösningen
Finns i olika tjocklekar (60my-130my)
Har stor volym