Krymppåsar och vakuumpåsar

Nemco erbjuder krymppåsar, vakuumpåsar, kokpåsar och CVP-påsar av hög kvalitet, speciellt utformade för att möta industriella krav på hållbarhet och effektivitet. Vår vakuumförpackning säkerställer optimalt skydd och presentation av era produkter, vilket stödjer både produktivitet och varumärkesstyrka för företag i olika branscher.

Kontakta säljare
Krymppåsar

Krymppåsar

Item 1 of 9
  • Krymppåsar
Item 1 of 9

Våra krymppåsar är av hög kvalitet som ger en effektiv produktion och säkring av produkten. Produkten läggs i krymppåsen som därefter förseglas med hjälp av hel- eller halvautomatiska vakuummaskiner och krymps därefter i en varmvattentank eller krymptunnel. Denna vakuumförpackning är idealisk för livsmedelsprodukter med ben, korv, kött som skinka och ost.

Fördelar

  • Bra krympgenskaper (upp till 50 %)

  • Motståndskraft mot UV-ljus

  • Enastående förseglingsegenskaper

  • Extremt hög styrka, så boneguard är inte nödvändig

Krymppåsar
Vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Item 1 of 4
  • Vakuumpåsar för bland annat kött, fisk, korv och ost.
Item 1 of 4

Nemcos vakuumpåsar uppfyller kraven på emballering av kött, fisk, ost, delikatesser och dagligvaror. Den stabila gasbarriären säkerställer maximal produktsäkerhet och aromskydd. Vakuumpåsarna finns i många olika storlekar och tjocklekar.

Fördelar

  • Möjlighet till monomaterial, som säkerställer möjlighet till återanvändning

  • Finns i olika färger och storlekar

  • Materialtjocklek på 75my till 220my

Vakuumpåsar för bland annat kött, fisk, korv och ost.
Kokpåsar

Kokpåsar

Item 1 of 4
  • Kokpåsar
Item 1 of 4

Våra kokpåsar finns i två olika kvaliteter: antingen tillverkade av OPA/PP-film med en temperaturbeständighet från -40°C till +121°C, eller tillverkad av PA/PE med en temperaturbeständighet från -40°C till +115°C. Båda typerna garanterar en hög syrebarriär och enastående materialstyrka. De är utformade för att hålla tätt under kok/autoklaveringsprocessen.

Fördelar

  • Kan klara temperaturer från -40°C till +121°C

  • Ingen risk för delaminering el-ler läckage

  • Idealisk för storkök

  • Ingen risk för flexsprickor eller ränder

Kokpåsar
CVP-påsar

CVP-påsar

Item 1 of 3
  • CVP-påsar
Item 1 of 3

CVP-påsar är påsar tillverkade i blandningsmaterial (PE/PA/PE), som har en stor volym, som gör dem särskilt lämpliga för den industriella hanteringen av livsmedel. De finns i olika tjocklekar (60my-130my) och storlekar.

Fördelar

  • Finns i många olika storlekar

  • Säkerställer enkel hantering av produkten i linjelösningen

  • Finns i olika tjocklekar (60my-130my)

  • Har stor volym

CVP-påsar

Läs mer om våra leverantörer av krymppåsar och vakuumpåsar

Vill du få mer information om vakuumförpackning, kontakta Michael!

Michael Borch
Business Director
Email:
Telefon : +45 2165 0768