Delika

Driftsäkerhet, bra service och processoptimering är nyckelorden för samarbetet mellan Delika och Nemco.

Vi känner nog alla till Hammel-salamin från kyldisken i mataffärerna. Hammel-salamin produceras på Delikas produktionsenhet i Haderslev, där företagets totala produktion av kvalitetskorvar äger rum. Här tillverkar Delika främst grillkorvar och salami, och i stora mängder – nämligen mer än 40 ton per vecka. Korvarna produceras på tre nya VEMAG-produktionslinjer.
Kvalitet och ambitioner i alla led
Delika är en av Danmarks största påläggsproducenter. Sortimentet täcker hela spektrumet inom pålägg, rökvaror, salami och specialiteter.

Kvalitet och smak räknas, oavsett produkten, och detta återspeglas i valet av råvaror, produktionsmetoder och maskiner.

På Delika finns en ambition bland medarbetarna att tillverka livsmedel som de själva skulle vilja sätta på bordet varje dag.


Tre nya VEMAG/Poly-clip linjer i Haderslev
När produktionslinjerna i Haderslev skulle bytas ut, föll valet naturligt på Nemco. "Vi känner väl till Nemco sedan tidigare," säger Ole Eriksen, fabrikschef på Delika i Haderslev. "Efter att layouten för linjerna var klar, upprättades en testuppsättning hos VEMAG. De färdiga linjelösningarna, som säkerställer hög processäkerhet, inkluderar en Vemag LPG208 hänglinje samt två Vemag/Poly-clip linjer.


Flera av operatörerna hos Delika har stor erfarenhet inom livsmedelsproduktion, och de konsulterades för valet av lösning och har även varit hos VEMAG i Tyskland för utbildning och träning.


Drift med mindre personal
De tre produktionslinjerna drivs med mindre personal än det tidigare upplägget. Ole Eriksen berättar att Delika upplever hög driftssäkerhet och mindre spill med de nya maskinerna.
"På Delika fokuserar vi generellt mycket på att optimera våra linjelösningar, och med de nya linjerna har vi framtidssäkrat produktiviteten," säger Ole Eriksen.


Flexibel lösning
Service är en avgörande faktor, och vi får bättre service hos Nemco, förklarar Ole. Avtalet innehåller ett underhållsavtal, vilket skapar säkerhet för oss. Dessutom är det alltid lätt att komma i kontakt med våra kontaktpersoner, och vi är i dialog med kompetenta tekniker och personal från Nemco. Det är alltid kort responstid, vare sig det gäller service, beställning av reservdelar eller om vi behöver göra tilläggsköp.

Övergripande har vi ett super-fint samarbete med Nemco, avslutar Ole.

"Service är en avgörande faktor, och vi får bättre service hos Nemco. Det är alltid lätt att komma i kontakt med våra kontaktpersoner, och teknikerna och övrig personal från Nemco vi talar med är kompetenta."Ole Eriksen
Fabrikschef, Delika, HaderslevCase fra DELIKA Haderslev - Vemag pølselinje og Poly-clip clipsemaskiner - pøsler i slagteri til detail.

Vemag HP10E + LPG 218 + AH 219  | Vemag högkapacitets korvlinje med upphängare | Korvstoppare och korvsprutare för livsmedelsindustrin | Nemco
Lösning från detta fall

Korvhängare från VEMAG

Denna linjelösning kan inte rekommenderas nog om er produktion behöver lyftas till nya höjder. Driftsäker och komplett, med alla funktioner som krävs för att leverera en fantastisk produkt. Läs mer här!

Behöver du vår hjälp kontakta oss idag.

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551
Kontakta Nemco | Hitta telefonnummer eller kontakta oss via e-post på den här sidan.