Frysar

Industriella frysar som till exempel spiralfrysar, kan användas både till frysprodukter och till att kyla ner och därmed förlänga hållbarheten på livsmedel under produktionen. Hos Nemco har vi marknadens bästa anläggning. Nedan har vi beskrivit en anläggning från Hitec. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information.

Kontakta säljare
Hitec

Exakt kylning och frysning

Fakta om Hitec

Kylning och frysning av livsmedel är en komplicerad process, som kräver kunskap om produkten och den efterföljande processen, t.ex. uppvärmning. Hos Nemco erbjuder vi alltid den optimala lösningen inom kylar och spiralfrysar med hänsyn till produktkapacitet och process.

Innovativ bälteskonstruktion Vår remkonstruktion, förångare, ventilation och fläktar ger en effektiv kylprocess med minimal energiförlust.

Fördelar

  • Justerbara infrysningsparametrar

  • Enhetlig infrysning och därmed minimal viktförlust

  • Perfekt design omkring förångare och ventilator

  • Möjlighet till dubbelspiral i samma konstruktion

HITEC FOODSYSTEMS erbjuder skräddarsydda rostfria lösningar med fokus på kvalitet, service och driftsäkerhet.

Läs mer om vår leverantör av frysanläggningar

HITEC FOODSYSTEMS erbjuder skräddarsydda rostfria lösningar med fokus på kvalitet, service och driftsäkerhet.
 Service & Reservdelar | Lösningar för livsmedelsindustrin | Nemco
Serviceavtal

Få ett serviceavtal hos Nemco

Nemco levererar service på alla våra maskiner. Om du tecknar ett serviceavtal med oss, kan du alltid ringa efter en tekniker.

Nemco Service Center | Service & Reservdelar | Lösningar för livsmedelsindustrin | Nemco
Reservdelar

Vi ger dig gärna råd och tips om reservdelar till din maskin

Hos Nemco får du konsultation till reservdelar för samtliga maskiner i vårt utbud. Vi har reservdelar i lager, andra för snabb leverans, vi hjälper dig att beställa rätt från tillverkaren.

Behöver du hjälp att hitta den perfekta lösningen?

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551
Kontakta Nemco | Hitta telefonnummer eller kontakta oss via e-post på den här sidan.