Job hos Nemco

Roll som Administrativ Support

Administrativ Support som älskar ordning och reda!


En roll för dig som vill supportera såväl internt som externt!Älskar du ordning och reda? Är struktur och systematiskt arbetssätt något som får det att kittla lite extra härligt i magen? Vi söker dig som har ett öga för detaljer och som genom detta bidrar till vår vidare framgång. Du kommer bli våra utesäljares förlängda arm och vidare en första kontant för våra kunder, så detta är rollen för dig som vill göra skillnad. Vi på Nemco satsar på att fortsatt växa i Sverige för göra avtryck i produktionshallarna inom process- och förpackningsmaskiner, och där behövs ditt öga för detaljer och vilja att vara med bland de bästa!

Lokalisering: Huvudkontoret utanför Köpenhamn/ Lyngager Brøndby. Vi bjuder självklart på broavgiften när du är på plats hos oss. Men möjlighet till att arbeta ett par dagar i veckan hemifrån finns när du är varm i kläderna.

I rollen som Administrativ Support…

blir du en del av teamet som jobbar mot den svenska marknaden, där du både blir ansiktet utåt mot kunderna och står för struktur och ordning och reda. Säljare är fantastiska på vad de gör, men just administration är sällan deras starkaste sida. Men här flyger du in med din röda cape på och räddar dagen!

Några av dina viktiga arbetsuppgifter är:

  • Ta emot grundläggande material från säljarna, för att sedan skapa strukturerade offerter som håller en hög kvalitet. Dessa skapas mestadels på svenska men stundtals också på engelska

  • Ha löpande kommunikation via telefon och mejl med leverantörerna från bland annat Tyskland, Holland och Italien för att få information om leveranser och tillgång på produkter

  • Koordinera och administrera leveranser mellan leverantör och kund och hålla en löpande dialog för bästa leverans

  • Kundsupport via både mejl och telefon. En första kontakt för kunder som behöver en hjälpande hand


För att lyckas i rollen som Administrativ support…

  • Behöver du ha erfarenhet av administration där du skapar ordning och reda, med ett öga för detaljer och layout.

  • Ha god datorvana och kan hantera både Word och Excel med enkelhet

  • Är du flytande i svenska och engelska

I denna roll är dina personliga egenskaper helt avgörande för din framgång! Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt och älskar att ha struktur. Du är samvetsgrann och lämnar inga detaljer ofärdiga. I denna roll kommer du ha kontakt med många både interna och externa funktioner och därför har du lätt för att kommunicera med andra och vet att som team är vi tillsammans starkast och mest framgångsrika.

Nemco är bolaget…

med passion är att skapa perfekta processer! Vi kombinerar kvalitet med flexibilitet och innovation för att producera det bästa. Vi är en renodlad agentur för Process- och Förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare inom bland annat kött, bageri, fisk, mejeriprodukter, konfektyr samt frukt, och våra kunder har välkända varumärken som du säkert har där hemma i kylskåpet!

Vi är även bolaget med den härliga mixen mellan dansk och svensk kultur. Här är man rak i sin kommunikation och levererar hög kvalitet av service. Du kan se fram emot att bli en del av en familj, då Nemco är ett familjeföretag där man tar hand om varandra. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans vill skapa framgång!

Läs mer på www.nemco.se.


För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 5/3 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar med Nemco med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Nemco

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Behöver du vår hjälp kontakta oss idag.

eller ring till oss : +46 (0)40 219 551