Nemco gruppen

Nemco grundades 1966 och är exklusiv nordisk leverantör av utrustning för livsmedelsindustrin från ledande internationella tillverkare.

Vår kompetens och erfarenhet omfattar alla stadier i livsmedelsproduktionen inom ett brett spektrum av branscher; kött, bageri, fisk, mejeri, konfektyr, frukt och grönsaker samt non food och medicinska förpackningar.

Huvudavdelningen med administration ligger i Bröndby, Köpenhamn, Nemco Service Center ligger i Viby vid Århus Jylland, där servicecenter, lager, showroom och kurslokaler är placerade.

Vi etablerade våra dotterbolag:

  • Nemco Emballage A/S, år 1975

  • Nemco AB, Sverige, år 2000

  • Nemco Machinery Oy, Finland, år 2011

Nemco är privat ägo.

Arbeta i Nemco

Bara det bästa duger för Nemcos kunder, därför har vi också de bästa medarbetarna.

Det är inspirerande att arbeta på Nemco bl.a. för att vi arbetar internationellt inom livsmedelsindustrin.
Vår vardag är därför otroligt dynamisk och kännetecknas av ett högt tempo.

Nemco står för värden som "endast det bästa" och att vi håller vårt ord. Detta kännetecknar våra produkter och våra medarbetare.

Som privatägt företag har vi en snabb och okomplicerad beslutsprocess med fokus på service till våra kunder. En enkel struktur där alla bidrar, ger en effektiv och konkurrenskraftig miljö. Därför främjar vi en kultur av starka och kompetenta kollegor med stor social kompetens och mycket arbetsglädje.

Nemcos medarbetare har en god överblick över den dagliga verksamheten, ett gott affärssinne, samt en gedigen förståelse för de regler som gäller i våra avtal med kund och partner.

Vi tar gärna emot ansökningar och behandlar dessa givetvis förtroligt. Ansökningar, CV och referenser skickas till:

nemco@nemco.se